Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g35g252kcal0.3g0.3g27.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti8g15kcal0.2g1g1.1g0g
Valkosipuli 6.9g7.5kcal0.5g1.1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g6.9g15kcal1.6g0g1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g6.9g45kcal2.1g0g2.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g5.7g6.6kcal0g0.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g687kcal9.8g6.6g66.4g1g
Valittu annoskoko78g344kcal4.9g3.3g33.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g172kcal2.5g1.7g16.6g0.3g
Arvot/100g100g440kcal6.3g4.2g42.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020