Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona32g22kcal3.9g1.3g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl16g60kcal4.7g0g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.7g17kcal0.5g3.1g0.1g0.8g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g2.9g3.6kcal0.2g0.5g0.1g2g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g258kcal23g10.6g13.2g5.6g
Valittu annoskoko78g129kcal11.5g5.3g6.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal5.8g2.7g3.3g1.4g
Arvot/100g100g165kcal14.7g6.8g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101