Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kahvikerma hyla Valio2.5g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g36g64kcal6.7g0g3.9g0g
Lanttu 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.5g2.3kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g148kcal13.8g2g8.6g0.6g
Valittu annoskoko78g74kcal6.9g1g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal3.5g0.5g2.2g0.2g
Arvot/100g100g95kcal8.8g1.3g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139