Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 12g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3.5g12kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g138kcal11g10.8g5.4g1.2g
Valittu annoskoko78g69kcal5.5g5.4g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.8g2.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g88kcal7g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661