Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl27g93kcal0.5g0.8g9.5g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g14g82kcal1.2g2.6g7.4g1.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton14g41kcal0.4g0.6g4.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Voi 6.8g49kcal0.1g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g576kcal8g9g56g3.8g
Valittu annoskoko78g288kcal4g4.5g28g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g144kcal2g2.3g14g1g
Arvot/100g100g369kcal5.1g5.8g35.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943