Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g73g29kcal0.4g7.2g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g57kcal0.8g14.4g0.2g2.6g
Valittu annoskoko78g29kcal0.4g7.2g0.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.2g3.6g0.1g0.7g
Arvot/100g100g37kcal0.5g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224