Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.7g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta38g136kcal4.9g26.5g0.8g1.3g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.4g18kcal0g0g2.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.7g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1.4g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g400kcal13.4g56.6g12.6g3g
Valittu annoskoko78g200kcal6.7g28.3g6.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g100kcal3.4g14.2g3.2g0.8g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.3g8.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334