Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha49g82kcal9.4g0g4.9g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g4.6g12kcal0.4g2.3g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)4.4g10kcal0.6g0g0.8g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal21g5.4g11.4g1.4g
Valittu annoskoko78g106kcal10.5g2.7g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal5.3g1.4g2.9g0.4g
Arvot/100g100g136kcal13.4g3.5g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339383