Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.7kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli 8.9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Pekoni rasvainen 8.9g34kcal1.1g0g3.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.9g27kcal2.1g0g2.1g0g
Voi 6g43kcal0.1g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g249kcal9.2g2.6g22.2g1g
Valittu annoskoko78g125kcal4.6g1.3g11.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal2.3g0.7g5.6g0.3g
Arvot/100g100g160kcal5.9g1.7g14.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339425