Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 26g10kcal0.3g1.8g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.1g13kcal1.4g0g0.9g0g
Hunaja 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g6.8g4.1kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g67kcal4g6.2g3g1.4g
Valittu annoskoko78g33kcal2g3.1g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal1g1.6g0.8g0.4g
Arvot/100g100g43kcal2.6g4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111