Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka29g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 18g6.4kcal0.8g0.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Valkokaali keräkaali 15g4.1kcal0.2g0.6g0g0.3g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g47kcal2.8g3.6g2g2.4g
Valittu annoskoko78g24kcal1.4g1.8g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g12kcal0.7g0.9g0.5g0.6g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303