Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 14g3.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g6.9g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g21g40kcal3.9g0g2.7g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)34g21kcal0.3g1.6g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g169kcal9.2g4.2g12.4g1.2g
Valittu annoskoko78g85kcal4.6g2.1g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2.3g1.1g3.1g0.3g
Arvot/100g100g108kcal5.9g2.7g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967