Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Lanttu 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Ruokakerma Valio 5%16g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Oltermanni, perinteinen5.3g19kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g106kcal4.2g11.4g4.8g2g
Valittu annoskoko78g53kcal2.1g5.7g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal1.1g2.9g1.2g0.5g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.3g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207