Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g53kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%8.1g18kcal0.2g0.4g1.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.8g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Mansikkahillo 17g38kcal0.1g9.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g306kcal6g48.8g8.6g1.4g
Valittu annoskoko78g153kcal3g24.4g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g77kcal1.5g12.2g2.2g0.4g
Arvot/100g100g196kcal3.8g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262