Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g18g10kcal1.6g0.9g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)11g29kcal3.2g0g1.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.1g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g4.3g14kcal0.8g1.9g0.3g0.7g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.2g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]5.3g6.4kcal0.6g0.1g0.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)8.9g5.9kcal1.3g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g8.2g11kcal1g0.4g0.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g12g4.4kcal0.2g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g199kcal19.6g12.4g7.8g2.2g
Valittu annoskoko78g100kcal9.8g6.2g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal4.9g3.1g2g0.6g
Arvot/100g100g127kcal12.5g7.9g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020