Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell21g23kcal4.9g0g0.4g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g17g61kcal2.4g10g1.2g1.6g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g20g34kcal2.3g4.5g0.3g2.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)12g21kcal0.2g0.4g2g0.5g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g8.5g10kcal0.3g1.8g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g299kcal20.2g33.4g8.2g10g
Valittu annoskoko78g149kcal10.1g16.7g4.1g5g
Annoskoko puolitettuna39g75kcal5.1g8.4g2.1g2.5g
Arvot/100g100g191kcal12.9g21.4g5.2g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023