Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Lanttu 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki16g42kcal1.9g0.9g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g111kcal4.6g7g7g0.4g
Valittu annoskoko78g56kcal2.3g3.5g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal1.2g1.8g1.8g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2.9g4.5g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754