Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 11g7.4kcal1.7g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.8kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g7g12kcal0.2g0.4g1.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g63kcal4.4g5.2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko78g31kcal2.2g2.6g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1.1g1.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.8g3.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334