Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%14g19kcal2.6g0g1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g13g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.9g7.6kcal0g0g0.8g0g
Vesi5.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g5.1g7.7kcal0.1g0.3g0.7g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g8.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g4.3g15kcal0.4g3.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g118kcal6.8g11g5.2g0.2g
Valittu annoskoko78g59kcal3.4g5.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal1.7g2.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.3g7g3.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193