Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.5g62kcal0.1g0g6.9g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kaurahiutale 6.8g25kcal1g3.9g0.5g0.7g
Vehnäjauho, sunnuntai8.3g29kcal1g5.9g0.2g0.2g
Mansikka, Tuore43g18kcal0.2g3.6g0.1g0.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g8.5g48kcal0.7g4.7g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g393kcal6g43.4g21.2g3.4g
Valittu annoskoko78g196kcal3g21.7g10.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g98kcal1.5g10.9g5.3g0.9g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569