Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g40g139kcal3.2g30.9g0.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 12g10kcal0.2g0.5g0.8g0.3g
Porkkana, paistettu 5.7g4.9kcal0g0.3g0.4g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g357kcal10.8g63.4g6.6g1g
Valittu annoskoko78g179kcal5.4g31.7g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g89kcal2.7g15.9g1.7g0.3g
Arvot/100g100g229kcal6.9g40.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346605