Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 27g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.3g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g89kcal1.2g6.2g6.2g2g
Valittu annoskoko78g45kcal0.6g3.1g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal0.3g1.6g1.6g0.5g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284