Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g12g8.8kcal0.3g2.1g0g0g
Juuriselleri 9g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Palsternakka 12g7.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.4kcal0.2g1.6g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g6.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g12g12kcal1g1.7g0.1g1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g91kcal3.6g15.6g1g4.6g
Valittu annoskoko78g45kcal1.8g7.8g0.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal0.9g3.9g0.3g1.2g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840