Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g18g40kcal4.9g0.2g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Korppujauho 1.9g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Rypsiöljy 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g228kcal13.6g5.8g16.4g1g
Valittu annoskoko78g114kcal6.8g2.9g8.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal3.4g1.5g4.1g0.3g
Arvot/100g100g146kcal8.7g3.7g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374