Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 15g34kcal2.7g0g2.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.8g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.7g23kcal1.8g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g165kcal10g5g11.6g1.6g
Valittu annoskoko78g83kcal5g2.5g5.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.5g1.3g2.9g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.2g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148