Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 21g80kcal3.1g12.2g1.6g2.1g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g13g43kcal0.2g0g4.7g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g2.7g9kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 23g92kcal0g22.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g496kcal11.2g73.8g16g4.8g
Valittu annoskoko78g248kcal5.6g36.9g8g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g124kcal2.8g18.5g4g1.2g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.2g10.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241