Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale10g33kcal1.2g0g3.1g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 43g10kcal0.6g0.8g0.2g1.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.4g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio5g15kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g156kcal8.4g2.8g11.4g2.2g
Valittu annoskoko78g78kcal4.2g1.4g5.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.1g0.7g2.9g0.6g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.8g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412