Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 35g26kcal0.6g5.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen4.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 29g67kcal3.3g0.3g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g195kcal8g13g12g1.2g
Valittu annoskoko78g98kcal4g6.5g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal2g3.3g3g0.3g
Arvot/100g100g125kcal5.1g8.3g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686