Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino10g35kcal2.4g5.5g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 13g19kcal1.9g2.3g0.1g0.5g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g16g18kcal0.5g0.5g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 7.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 11g12kcal0.4g2g0.1g0.3g
Raejuusto, Milbona, Lidl13g12kcal2.1g0.3g0.3g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1g7.9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g230kcal16.6g21.8g8.4g3g
Valittu annoskoko78g115kcal8.3g10.9g4.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal4.2g5.5g2.1g0.8g
Arvot/100g100g147kcal10.6g13.9g5.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347