Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g17g26kcal2.3g0.4g1.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, tuore8.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g78kcal5.2g5.6g3.4g0.6g
Valittu annoskoko78g39kcal2.6g2.8g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.3g1.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3.3g3.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915