Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8.2g59kcal0g0g6.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g4.1g29kcal0g0g3.3g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g4.1g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g41kcal0g10.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g507kcal6g67.2g23.2g1.6g
Valittu annoskoko78g254kcal3g33.6g11.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g127kcal1.5g16.8g5.8g0.4g
Arvot/100g100g324kcal3.8g42.9g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081