Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kermaviilikastike 18g27kcal0.4g1.8g2g0g
Tilli, tuore 4.5g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Kaali, valkokaali45g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Kananmuna, keitetty 10g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g105kcal4.8g6.8g6.2g2g
Valittu annoskoko78g53kcal2.4g3.4g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.2g1.7g1.6g0.5g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233