Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona43g29kcal5.3g1.7g0.1g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)22g41kcal1g3.5g2.6g0g
Karpalo, pakaste8.6g1.9kcal0g0.3g0.1g0.3g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g4.3g19kcal3.3g0.2g0.5g0g
Liivate 0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g185kcal20g11.4g6.6g0.6g
Valittu annoskoko78g92kcal10g5.7g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal5g2.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g118kcal12.8g7.3g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567