PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7.4g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Riisi puuroutuva 12g42kcal0.7g9.3g0.1g0.3g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g10g5.9kcal0.1g0.5g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.5g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g157kcal3.6g22.4g5.2g1.2g
Valittu annoskoko78g79kcal1.8g11.2g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal0.9g5.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g101kcal2.3g14.3g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816