Jauhelihavihanneskastike

142g palsternakka
176g lanttu
120g selleri
76g purjosipuli
148g sipuli
250g paistijauhelihaa, rasvaa 10 %
1 dl paseerattu tomaatti
5 dl vettä
1 rkl juokseva becel
cajunmauste
suola
mustapippuri
1tl tulista chilikastiketta

Kuori, suikaloi, viipaloi sipulit ja vihannekset.

Kuullota sipuleita hetki pannulla becelissä, lisää jauheliha ja ruskista se sipuleiden kanssa.

Lisää suikaloidut vihannekset pannulle, mausta, lisää paseerattu tomaattiliemi ja vettä.

Anna hautua parikymmentä minuuttia hiljaisella tulella jolloin voit samalla valmistaa vaikka täysjyvä tai vihannes spagetin :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 7.2g4.6kcal0g0.9g0g0.3g
Lanttu 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g6.1g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha 10%13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.1g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g80kcal6g4.6g3.8g1.6g
Valittu annoskoko78g40kcal3g2.3g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.5g1.2g1g0.4g
Arvot/100g100g51kcal3.8g2.9g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359357