Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 32g13kcal3.1g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g21g114kcal2.1g7.6g7.8g0g
Semper mangoa soseena21g11kcal0g2.5g0.1g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g310kcal10.4g28.8g15.8g0g
Valittu annoskoko78g155kcal5.2g14.4g7.9g0g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal2.6g7.2g4g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658