Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)40g52kcal8.4g0.2g2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g13g17kcal0.6g0.7g1.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima17g65kcal4.8g0g5g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Ruohosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g272kcal28g1.8g16.6g0.2g
Valittu annoskoko78g136kcal14g0.9g8.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal7g0.5g4.2g0.1g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.2g10.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096