Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 36g29kcal0.6g6g0g1.1g
Paprika, punainen14g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 14g5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g14g24kcal0.2g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g123kcal3.2g14.6g5g3.6g
Valittu annoskoko78g62kcal1.6g7.3g2.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal0.8g3.7g1.3g0.9g
Arvot/100g100g79kcal2g9.3g3.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462