Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g23g62kcal4g0g5g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.6g5.1kcal0.3g0.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.6g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g166kcal9.2g3.8g12.2g0.8g
Valittu annoskoko78g83kcal4.6g1.9g6.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.3g1g3.1g0.2g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390