Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g15g44kcal2.1g0.2g3.9g0.1g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g19g5kcal0.2g0.6g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g99kcal4.6g1.6g7.8g0.2g
Valittu annoskoko78g49kcal2.3g0.8g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.2g0.4g2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.9g1g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421