Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita29g93kcal2.9g18.9g0.6g3.8g
Vehnäjauho, sunnuntai19g66kcal2.3g13.4g0.4g0.6g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 23g7kcal0.7g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g408kcal12g70.4g8.6g8.8g
Valittu annoskoko78g204kcal6g35.2g4.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna39g102kcal3g17.6g2.2g2.2g
Arvot/100g100g262kcal7.7g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760