Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g19g12kcal1.2g0.8g0.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras3.2g8.6kcal0.3g1.7g0g0.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g43g60kcal8.2g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g199kcal21g6g10g1g
Valittu annoskoko78g100kcal10.5g3g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal5.3g1.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111