Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)7.5g27kcal1g5.2g0.2g0.4g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 30g41kcal5.6g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g17g45kcal1.6g7.7g0.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g292kcal16.6g26.6g13g2.4g
Valittu annoskoko78g146kcal8.3g13.3g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal4.2g6.7g3.3g0.6g
Arvot/100g100g187kcal10.6g17g8.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657