Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 14g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g5.9g21kcal1.2g3.7g0.1g0.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Sieni tatti, hapero 25g7kcal0.5g0.7g0.1g0.5g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g2.5g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)17g27kcal0.5g0.5g2.5g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g5.9g23kcal1.9g0g1.7g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g222kcal9g14.4g13.8g3.6g
Valittu annoskoko78g111kcal4.5g7.2g6.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal2.3g3.6g3.5g0.9g
Arvot/100g100g143kcal5.8g9.2g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144