Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka7g50kcal0.1g0.1g5.6g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1.1kcal0.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g13g8.6kcal1.5g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Mansikka 27g13kcal0.1g2.3g0.1g0.5g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g13g52kcal1g7.9g2.2g0.5g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g11g23kcal0.3g0.5g2.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g5.4g28kcal0.5g3.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g363kcal7.6g32.2g22.8g2g
Valittu annoskoko78g181kcal3.8g16.1g11.4g1g
Annoskoko puolitettuna39g91kcal1.9g8.1g5.7g0.5g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316