Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g11g30kcal1.7g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g222kcal5.8g5.2g19g1.4g
Valittu annoskoko78g111kcal2.9g2.6g9.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal1.5g1.3g4.8g0.4g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.3g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327