Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g12g32kcal1.5g0g2.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g13g34kcal2.5g0g2.9g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Voi 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g299kcal19g0.4g25.2g0g
Valittu annoskoko78g150kcal9.5g0.2g12.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g75kcal4.8g0.1g6.3g0g
Arvot/100g100g191kcal12.2g0.3g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594