Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g40g30kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g19g28kcal3.1g0.1g1.7g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g5.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g4.7g5.9kcal0.1g1.2g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g144kcal8.4g16.8g4.2g1g
Valittu annoskoko78g72kcal4.2g8.4g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal2.1g4.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g92kcal5.4g10.8g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638