Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 18g4.8kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g20g78kcal4.3g0g6.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots16g100kcal4.7g2.1g8.9g0.6g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g22g198kcal0g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g767kcal19.6g5.4g75g2g
Valittu annoskoko78g383kcal9.8g2.7g37.5g1g
Annoskoko puolitettuna39g192kcal4.9g1.4g18.8g0.5g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640