Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kinkkusuikale, Portti25g31kcal4.2g0.1g1.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.4kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.9g0.6kcal0g0g0.2g0g
Parmesan formaggio da pasta6.2g28kcal2.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g143kcal15g3.4g8.2g1.8g
Valittu annoskoko78g71kcal7.5g1.7g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal3.8g0.9g2.1g0.5g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.2g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238